Samleverans av kraftfoder, betfor och havre är möjlig utan extra fraktkostnad i samband med beställning av hösilage. Betfor finns för närvarande endast i 25 kg säckar, men vid större beställningar kan även 40 kg säck av Betfor ordnas. Kraftfoder finns enligt nedanstående specifikation och på förfrågan.

RS Mustang Allround pellets

Allround är ett helt nyutvecklat pelleterat hästfoder för hästar med lite till medelstort behov av energi. Allround innehåller bl.a havre, korn, lusern, linfrökaka, biotin och högvärdiga mineraler och vitaminer. Passar alldeles utmärkt till de flesta hästar.

Allround pellets är sveriges absolut mest intressanta basfoder, förutom att det är anpassat till de allra flesta hästar är det också mycket attraktivt prissatt
 
 
Pris RS Mustang allround pellets 20 kg: 110 kr + moms
 allround

RS Mustang Original Pellets

Original pellets är ett pelleterat havrefritt färdigfoder. Original är ett mellanenergi foder där havren har ersatts med korn och havrefiber. Många hästar som får havre som kraftfoder upplevs av ryttaren som "heta". Med Original undviker man detta. Original pellets är som alla RS Produkter Mustang Foder ™ smaksatta med äpple. Vidare har vi tillsatt dubbelt dos biotin för att undvika hovskörhet och förbättra päls och man.

Vitaminer och mineraler är av högsta kvalitet. Linfrö ingår också eftersom det stärker upp hästen grovtarm med en skyddande gel.

Original pellets är sveriges absolut mest intressanta basfoder, förutom att det är anpassat till de allra flesta hästar är det också mycket attraktivt prissatt.


Pris RS Mustang original pellets 20 kg: 125 kr + moms
 
 original

RS Mustang Active pellets

Active pellets är ett energirikt färdigfoder för högpresterande hästar. Stor del av spannmålen är ÅNGKOKT för att göra dess näringsämnen lättillgängliga. Dessutom innehåller Active pellets en högre andel E- och C vitamin.

I Active pellets har vi också tillsatt PROFEED som förbättrar hästens mikroorganismer i mag- och tarmsystem. Vilket förbättrar hästens möjligheter att tillgodogöra sig fodret.

Active pellets är anpassat för hästar med ett aktivt liv, och deras speciella behov.

 

Pris RS Mustang Active Pellets 20 kg: 155 kr + moms

 active

RS Mustang Protein +

Protein + är ett färdigfoder med extra mycket protein. Protein + passar väldigt väl när grovfodret är av låg eller mycket låg kvalitet. Det passar också alldeles utmärkt till hästar med högt proteinbehov såsom dräktiga ston, unghästar eller till hästar i behov av muskeluppbyggnad.

Protein + har också ångkokt spannmål vilket markant ökar hästen upptagningsförmåga av den kokta spannmålens näringsinnehåll. Vi har också tillsatt extra mycket biotin för att förebygga hovskörhet, linfrökaka extra biotin och självklart mycket lättillgängligt luserngräs.

 

Pris RS Mustang Protein + 20 kg: 140 kr + moms

proteinplus 

RS Mustang Breed pellets

Breed är ett pelleterat färdigfoder. Breed är anpassat för hästar med extra behov av protein. Såsom unghästar, dräktiga hästar eller äldre hästar.

Breed passar också alldeles utmärkt då grovfodrets nivå på protein är lågt. Breed innhåller bl.a ångkokt havre vilket redcerar havren "heta" egenskaper men ger extra fiber. Dessutom innnehåller Breed lättupptagligt lusernprotein, linfrö kaka för hästens tarm och extra biotin för hovar man och päls.

Breed är som alla RS Produkter Mustang Foder ™ smaksatt med äpple. Vidare har vi tillsatt dubbelt dos biotin för att undvika hovskörhet och förbättra man och päls.

Vitaminer och mineraler är av högsta kvalitet.
Linfrö ingår också eftersom det stärker upp hästen grovtarm med en skyddande gel.

 

Pris RS Mustang Breed pellets 20 kg: 135 kr + moms


 breed

Betfor
• 25 kg säck
• Strimlad

Pris
96 kr/säck + moms

Storsäck havre
• 600 säck
• Rensad, sållad, dammavskiljd och analyserad

Pris
2.60 kr/kg + moms
För näringsinnehåll RS Mustangs produkter se
http://www.rsmustang.se/rsfoder/foder.html