Övriga produkter

Förutom grovfoder kan vi även leverera kraftfoder och strö.
Om möjligt samlevererar vi vilket blir både smidigt och prisvärt.

 

Kraftfoder

Att ge sin häst bra och näringsrikt foder är viktigt för hästens välmående, prestation och tillfredsställelse. Vilket hästfoder just din häst behöver beror på aspekter som ålder, ras, temperament, hull och aktivitetsnivå. Idag är vi på Vetfoder återförsäljare av RS Mustangs produkter. Vi förmedlar kraftfoder, betfor, mineralfoder och olika typer av stallströ.

Om möjligt samleverar vi kraftfoder, betfor och havre utan extra fraktkostnad i samband med beställning av hösilage. Ett smidigt och prisvärt alternativ!

RS Mustang Allround pellets

Beskrivning

Allround är ett helt nyutvecklat pelleterat hästfoder för hästar med lite till medelstort behov av energi. Allround innehåller bl.a havre, korn, lusern, linfrökaka, biotin och högvärdiga mineraler och vitaminer. Passar alldeles utmärkt till de flesta hästar.

Allround pellets är sveriges absolut mest intressanta basfoder, förutom att det är anpassat till de allra flesta hästar är det också mycket attraktivt prissatt

 
 
Pris RS Mustang allround pellets 20 kg: 110 kr + moms

RS Mustang Protein +

Beskrivning
Protein + är ett färdigfoder med extra mycket protein. Protein + passar väldigt väl när grovfodret är av låg eller mycket låg kvalitet. Det passar också alldeles utmärkt till hästar med högt proteinbehov såsom dräktiga ston, unghästar eller till hästar i behov av muskeluppbyggnad.
Protein + har också ångkokt spannmål vilket markant ökar hästen upptagningsförmåga av den kokta spannmålens näringsinnehåll. Vi har också tillsatt extra mycket biotin för att förebygga hovskörhet, linfrökaka extra biotin och självklart mycket lättillgängligt luserngräs.

Pris RS Mustang Protein + 20 kg: 140 kr + moms

RS Mustang Original Pellets

Beskrivning
Original pellets är ett pelleterat havrefritt färdigfoder. Original är ett mellanenergi foder där havren har ersatts med korn och havrefiber. Många hästar som får havre som kraftfoder upplevs av ryttaren som ”heta”. Med Original undviker man detta. Original pellets är som alla RS Produkter Mustang Foder ™ smaksatta med äpple. Vidare har vi tillsatt dubbelt dos biotin för att undvika hovskörhet och förbättra päls och man.

Vitaminer och mineraler är av högsta kvalitet. Linfrö ingår också eftersom det stärker upp hästen grovtarm med en skyddande gel.

Original pellets är sveriges absolut mest intressanta basfoder, förutom att det är anpassat till de allra flesta hästar är det också mycket attraktivt prissatt.


Pris RS Mustang original pellets 20 kg: 125 kr + moms

RS Mustang Breed pellets

Beskrivning
Breed är ett pelleterat färdigfoder. Breed är anpassat för hästar med extra behov av protein. Såsom unghästar, dräktiga hästar eller äldre hästar.
Breed passar också alldeles utmärkt då grovfodrets nivå på protein är lågt. Breed innhåller bl.a ångkokt havre vilket redcerar havren ”heta” egenskaper men ger extra fiber. Dessutom innnehåller Breed lättupptagligt lusernprotein, linfrö kaka för hästens tarm och extra biotin för hovar man och päls.

Breed är som alla RS Produkter Mustang Foder ™ smaksatt med äpple. Vidare har vi tillsatt dubbelt dos biotin för att undvika hovskörhet och förbättra man och päls.

Vitaminer och mineraler är av högsta kvalitet.
Linfrö ingår också eftersom det stärker upp hästen grovtarm med en skyddande gel.

Pris RS Mustang Breed pellets 20 kg: 135 kr + moms

RS Mustang Active pellets

Beskrivning
Active pellets är ett energirikt färdigfoder för högpresterande hästar. Stor del av spannmålen är ÅNGKOKT för att göra dess näringsämnen lättillgängliga. Dessutom innehåller Active pellets en högre andel E- och C vitamin.
I Active pellets har vi också tillsatt PROFEED som förbättrar hästens mikroorganismer i mag- och tarmsystem. Vilket förbättrar hästens möjligheter att tillgodogöra sig fodret.

Active pellets är anpassat för hästar med ett aktivt liv, och deras speciella behov.

Pris RS Mustang Active Pellets 20 kg: 155 kr + moms

Betfor

Beskrivning

Allround är ett helt nyutvecklat pelleterat hästfoder för hästar med lite till medelstort behov av energi. Allround innehåller bl.a havre, korn, lusern, linfrökaka, biotin och högvärdiga mineraler och vitaminer. Passar alldeles utmärkt till de flesta hästar. 

Allround pellets är sveriges absolut mest intressanta basfoder, förutom att det är anpassat till de allra flesta hästar är det också mycket attraktivt prissatt

 
 
Pris RS Mustang allround pellets 20 kg: 110 kr + moms

Strö

Kutterspån

Beskrivning

• 25 kg balar
• 15–18 balar/pall
• Hög kvalitet, dammaskiljd
• RSprodukters, eller annan leverantör

Pris
56-62 kr/bal + moms

Torvströ RSprodukter

Beskrivning
• 300 liter torv/bal
• 18 balar/pall
• Sållad, hög kvalité

Pris
62 kr/bal + moms

Torvmix RSprodukter

Beskrivning
• 32 kg pressad torvmix/bal
• 18 balar/pall
• Hög kvalité, torrsubstans 55%

Pris
66 kr/bal + moms

Pappersströ

Beskrivning
• 18 kg pressat pappersströ/bal
• 15 balar/pall
• RSprodukter

Pris
66 kr/bal + moms

Alla typer av hästfoder

Det foder som produceras hos oss är ett analyserat, högkvalitativt och energirikt foder som passar till alla olika typer av hästkategorier och önskemål. Utöver vanligt grovfoder är det bra att ge sin häst kompletteringsfoder utifrån dess energibehov. Till en unghäst som är i en tillväxtfas är ett protein- och vitaminberikat ett perfekt komplement. Proteinberikat foder är även bra till dräktiga hästar och digivande fölston.

Kraftfoder

Med kraftfoder som komplement till grovfoder säkrar du hästens intag av kvalitetsprotein och fibrer. Nivån av protein är medelhög och bör fördelas ut på flera utfordringstillfällen per dag. Fördelarna med kraftfoder är att det är lättsmält och har en hög andel essentiella aminosyror. Mängden foder baseras på givan av grovfoder samt hästens tillväxt, arbete och digivning/dräktighet.

Strö

Hos oss hittar du även strömedel för stallet. Vi har flera olika varianter, där bland annat kutterspån, torvströ, pappersströ och torvmix. Du väljer själv om du vill köpa enstaka säckar/balar eller helpallar. Köper du enstaka säckar eller balar får du hämta de på plats hos oss. De produkter som innehåller torv har ofta en positiv och hälsofrämjande effekt på miljön i stallet för både djur och människor. För hästar med luftvägsproblem har man sett en signifikant fördel. Det är också ett bra sätt att få en bättre gödselhantering då torv är ett bra jordförbättringsmedel.

”med en kombination av grovfoder från vetfoder och kraftfoder från mustang, ger du din häst en bra förutsättning för det mesta här i livet!”

Hör av dig

Integritetspolicy        Om oss      Referenser      Kontakta oss

Skicka ett mejl!